Spagyria - zdraví z přírody Svět přírodních antibiotik Regenerace

Miroslav Légl

Ing. MIROSLAV LÉGL je vysokoškolsky vzdělaný ekonom. Za svého života podnikl řadu cest po světě, při nichž se díky zálibě v kulinářském umění seznamoval nejen se širokou škálou způsobů stravování jiných národů, ale i s důsledky, které rozdílnost v kuchařském umění a ve stravování přináší. Důvodem k napsání této knihy byly autorovy zdravotní potíže, jež vyvrcholily lékařským doporučením a osobním rozhodnutím začít se stravovat bez použití kuchyňské soli. Publikace vychází z jeho vlastní dlouhodobé praxe a z pozitivních zkušeností, které mu životní styl bez slaných jídel přinesl.


Knihy od tohoto autora

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie, Pozor, sůl!, Vaříme bez soli,
Nakladatelství Eminent; email: eminent(zavináč)eminent.cz; GSM: +420 602 646 504
Distribuce: Emibooks, Jan Hradilek, Nová 184, 252 25 Zbuzany, GSM: +420 603 526 413, email: objednavky(zavináč)eminent.cz
Sklad: Jan Hradílek, Emibooks, Chýnice 1, náměstí